Sunday, 20 April 2014

first collection of quiling cards =)

Assalamualaikum~hari ni baru berkesempatan untuk update blog dengan jayanya.. maklumlah dua tiga hari ni line internet tak berapa nak okey... lega setelah memakan masa hampir 3 jam saja untuk upload semua gambar yang tidak seberapa ni... hehe nilah dia koleksi pertama kad quiling untuk hari guru yang bakal menjelang bulan depan ^_^ seronok rasanya walaupun ini baru sebahagian je yang dapat ditunjukkan.. apa-apa pun jom layan dulu kad quiling budak beginner dekat bawah ni eaa... heE =) tak cun tu adat la, saya budak baru belajar kn ~ ~


ni gambar bunga yang telah di modific jadilah ala-ala awan larat yang dah melarat nampaknya.. =P


quiling sekuntum bunga.. simple but nice !


bunga campuran... ikut sedap mata memandang je ^^


love <3

yang ni favourite! sebab ada daun yang menjalar... dengan bunga yang cute tu.. 
Eee! hehe

yang ni ala-ala bunga matahari.. tapi tak pun.. saja gunakan kombinasi felt untuk tangkai bunga tu.. 
try and error la~ (=

rama-rama yang tidak berapa nak menjadi...
 huu~~


love lagi ~

this one, ilham.adilah punya ilham.. hehe 
dah lulus untuk bunga ni. .

bunga dahlia.. okey la kot... lebih kurang laa~ ;)

taDaa! ^_^

okey.. tak boleh lama-lama nak mengulas bab-bab quiling ni... hehe saya pun tak berapa mahir lagi.. sedang mengasah bakat ^^, apa-apa pun ni baru hasil permulaan.. insyaAllah lebih menarik akan datang ye.. owright, nak menyambung berquiling~ bye-bye.... ^^ assalam~ <3

2 comments:

Nur Alya said...

boleh buat kad raya jugak kan?

azlynn said...

boleh2.. =)